Blessed


Na een reis van ca. 28 uur zijn we op 28 augustus weer in Brazilië aangekomen. Altijd een dubbel gevoel, blij dat ik weer ‘thuis’ ben, blij dat ik toch weer mijn familie en een paar vrienden heb ontmoet. De tijd is veelste kort 2 weken en 5 dagen in quarantaine. Het doel was de bruiloft van mijn oudste nichtje bijwonen. Super geslaagd. We zijn echt gezegend met jullie support. 

Just married

Kan wel zeggen dat ik t echt nodig had om even naar mijn eigen land en gewoontes te gaan. De liefde en de aandacht te hebben van de mensen van wie ik hou. Helaas, hebben we niet iedereen kunnen ontmoeten die speciaal zijn in ons leven. Ik hoop echt op jullie begrip. Ik hoop dat we volgend jaar weer een ‘ Meet & Greet kunnen organiseren. Wel heb ik heerlijke frikandellen gegeten en om over de kroketten maar te zwijgen.  De broek zit in ieder geval weer wat strakker.

Brunch

Afgelopen week alweer lekker aan t werk geweest gevangenissen, huisbezoeken in de Favella en t uitdelen van de voedselpakketten. Het werk met Canto de Rua is voorlopig stopgezet. We hopen op subsidies rond december wellicht kunnen we dan weer op grote schaal mensen van de straat helpen. Saai is het hier gelukkig nooit. Ik voel me erg gezegend met mijn man en het werk wat we hier mogen doen.  


Ik dacht voor nu even een kleine update en mochten jullie iets meer willen weten dan schroom niet om mij even een persoonlijk berichtje te sturen. God bless you all.

Lieve mensen tot blogs 

4 thoughts on “Blessed

  1. Ja mooi verwoord schat. Wn inderdaad tijd vliegt en het is ook zoweer volgend jaar😘😂😂. Wensen jullie alle dagen God’s Zegen en blijft voor elkaar goed zorgen 🙏🏼🙏🏼💝💝💋💋.

    1. Lieve Rebec wat een geweldig werk doe je toch en zo blij voor je dat je de liefde hebt gevonden daar. Inderdaad zo jammer dat we elkaar niet gezien hebben. Liefs van Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *