Update

Waar ik twee maanden geleden nog enthousiast was over het werken in de gevangenis is dat in deze tijd toch niet echt haalbaar gebleken. We hebben dit werk dan ook moeten uitstellen tot hopelijk het volgende semester.

Wat wel ontzettend leuk is dat ik begonnen ben met het samenwerken met de Rockhouse. Dit huis staat in een community ( Favella) en is ook van Ywam. En zij hebben tijdens deze beter wordende pandemie een aangepast programma waarin ik me prima kan aansluiten. Huisbezoeken 3x per week en 1 avond de straat op en de drugsverslaafden van de wijk te bezoeken.

Op dit moment gaat het erg lekker op werk gebied. Ik heb me nu aangesloten bij 3 projecten en de afwisseling bevalt me erg goed. Canto de Rua waar ik in mijn vorige blog al iets meer over schreef, Rescuehouse, en de Rockhouse. En dan hebben we natuurlijk nog het uitdelen van de voedselpakketten. Echt fantastisch dat we ongevraagd hiervoor sponsoring ontvangen. Ik merk ook dat de samenwerking goed werkt voor onze cliënten. Als ik iemand bij het ene project tegen kom kan ik hem heel makkelijk doorsturen naar het andere project.

Rodrigues ontmoet bij Canto de Rua maar geplaatst bij een Recovery home met de Rescuehouse

Breaking news

Priscilla mijn oudste nichtje gaat trouwen met een schat van een man. Aangezien Cil al jaren in mijn huis woont heb ik ook een speciale band met haar. Claudino en ik willen ons best doen om bij het huwelijk te zijn in Augustus. Daar kunnen we wel wat gebed bij gebruiken.

Verder in de familie sfeer van Claudino gaat het helaas niet zo goed. Zijn moeder bv kampt nog steeds met haar gezondheid en met alle emotionele problemen die dat met zich mee brengt onder zijn broer en zussen.

Gelukkig kan ik zeggen dat Claudino en ik het goed hebben samen. We hebben gelukkig een hoop lol samen. Ik zie mijn man echt als een kadootje van de Heer. 😉

Lieve mensen tot blogs

16 thoughts on “Update

 1. Ach…wat is dit weer mooi verwoord.
  Jullie zijn zo gezegend en voelen ons zo dankbaar hiervoor. God is Goed!!
  Laloe

 2. Hoi lieverd! Wat fijn dat de samenwerking tussen de verschillende projecten zo goed gaat en dat Claudino en jij het zo fijn hebben en zo veel lol hebben samen, dat is denk ik heel belangrijk vooral met het werk dat jullie doen. Hoop dat het snel beter gaat met de gezondheid van Claudino’s moeder en dat jullie in augustus naar de bruiloft van je nichtje kunnen. 😘

 3. Fijn om te horen (lezen) dat het goed met je gaat! Top ook dat jij en claudino nog zo verliefd en gelukkig zijn. Ik kan me voorstellen dat dat niet altijd even makkelijk is als je ook samen werkt. Blijf gezond en gelukkig groetjes Tim Boes

 4. Baguzz Nona manis! Tuhan Jezus memberkati kami semua.
  A Paiz do Senhor. Que Déus te protège para semper! Beijozz, tía Sandra Tutupary

 5. Hey guys,
  Leuk weer van jullie wat te lezen. Dat ondanks de mindere kanten en projecten die voor zich uit laten schuiven, er ook nog andere invullingen zijn die goed benut mogen worden. Ik hoop van harte dat jullie bij de bruiloft mogen zijn . Het is jullie gegunt. We nemen het mee in gebed!. God bless you guys. Much love. Fam. A. Henninger

 6. Wat bijzonder weer om te lezen Bec!
  En dat het je goed bevalt en dat je zoveel lol hebt met je husband, zo blij voor jou❤️
  Heel veel zegen en succes en sterkte met je schoonfamilie! Bid voor jullie🙏

 7. Weer een mooie blog en veel meegemaakt! Fijn om te lezen dat het – ondanks alle misère- – goed gaat met jullie! En leuk dat Priscilla gaat trouwen!!!

  Liefs,

  Isaac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *