Over mij

Voor degenen die mij niet kennen: mijn naam is Rebecca de Haas . Ik was ontzettend bezig met carrière maken maar het gaf mij geen voldoening. Toen ik op verschillende zendingsreizen ben geweest naar o.a Polen, Roemenië, Bolivia en India en heel veel leed zag onder kinderen, ervaarde ik een roeping om zendeling te worden. Ik heb me laten trainen door Herman Boon de oprichter van de Katapult, de bijbelschool gericht op kinderwerk.

Op dit moment ( anno 2022) zit ik al 7 jaar in Brazilië, en werk ik o.a met straatkinderen leeftijd vanaf een jaar of 10 en ouder. En bezoek ik jongens onder de 18 jaar in jeugd gevangenissen.  Deze jongens zijn vaak zelf slachtoffer van verwaarlozing en mishandelingen.

Oktober 2019 ben ik getrouwd met mijn lieve en zorgzame Braziliaanse man, Claudino dos Santos.  Hij heeft 23 jaar op de straten van Brazilië gezworven. Als kleine jongen verlaten en afgewezen. Maar God heeft een wonder gedaan in zijn leven.  Hij is leider geweest van de ‘ Rescue House’, tot en met 2006.  Met zijn team vele andere jonge kinderen van de straat gehaald. En deze kinderen zijn nu pastor of leider van een project.  Nu werk ik samen met Claudino bij dit project. The Rescue house van Jeugd met een opdracht.

Verder hebben wij ons eigen project waar we mensen helpen in de favelas met oa. voedselpakketten, melk en luiers voor gehandicapten.

Wij geloven  in een God van liefde en Hij wil graag Zijn Liefde door ons heen doorgeven aan mensen in nood. De straatkinderen, jongeren en volwassenen hebben ons hart en voor hun willen we ons inzetten zodat ze weten dat God voor hun ook een hoopvolle toekomst bedoeld heeft.

Geen woorden maar daden is op dit moment onze motto.