Gebedspunten

Wij hebben volgend jaar chauffeurs nodig om naar de gevangenissen te gaan.  Ik zou daarvoor in aanmerking kunnen komen maar het omzetten van mijn rijbewijs kost. Ca. 300 euro. Gebedspunt 30 aug 2017

Tijdens het kamp in Vitoria dacht ik dat ik ook graag in dit jongens opvangtehuis zou Willem werken. Misschien volgend jaar.  Willen jullie mee bidden? (21 juli 2017)

Ik zou graag de counseling – and de school of worship willen doen in de nabije toekomst. Ik dacht zelf aan 2019 ( 21 juli 2017)

Dat ik de taal het portugees snel meester word. (21 feb 2017)

Ik ben nog steeds op zoek naar een aantal sponsoren. (21 feb 2017)

Mijn tijd in Nederland ik vlieg 15 dec ( 8 dec 2016)

Volgend jaar heb ik meer sponsoren nodig niet alleen door verschuivingen van andere sposoren maar ook vanwege mijn AOW premie die ik door moet betalen.  Bid mee dat er meer mensen het op hun hart krijgen om mij en onze projecten te ondersteunen. (26 nov)

De 4 diploma uitreikingen van de cursus Engels die wij geven in de jeugd gevangenissen. (26 nov)

Kerstfeest op straat voor ca. 100 man (26 nov)

meer sponsoren zodat ik mijn aow premie door kan betalen. Maar ook sponsors voor onze projecten. (26 nov)

 

Voor een goede tijd in Nederland, dat ik me aan de twee verschillende levensstijlen kan aanpassen. ( 30 okt 2016)

Voor mijn verhuizing naar Belo Horizonte. Dat ik de taal snel meester ben en dat ik nieuwe vriendschappen zal krijgen ook buiten Ywam ( youth with a mission) om. (23 augustus 2016)

Na twee maanden hierin Brazilie merk ik dat ik enthousiast raak over veel dingen. Acari is een plek waar ik zou kunnen werken met de arme mensen maar ook de bandieten. De vraag is of God mij daar ook wilt hebben.

de mei vakantie:
Optie is om op de ywam basis te kijken in Recife. Noorden v Brazilie. Op deze basis werken ze met straatkinderen en hebben op de basis ook een jongens opvang tehuis. Ik mag de basis komen bezoeken. Graag gebed of God mij daar wilt hebben na 26 augustus.

Evangelisatie is ook een richting die mij erg goed ligt en waar ik veel energie van krijg. Bidden voor mensen in nood. Bid aub met me mee dat God deuren sluit als het niet Zijn wil is als ik deze kant op beweeg.

Wat ga ik na 26 augustus voor werk doen en waar ga ik dat doen in Brazilie of misschien toch Bolivia?

Dat ik mijn draai hier snel zal vinden. En de taal snel machtig word.

Bid voor bescherming van het hele Rio team. In de favellas zal het niet ongevaarlijk zijn.