Verandering ..please.

De waarheid? Ben er zat van… ik wil niet meer leven in een community. Met 10 personen elke dag; eten, werken, slapen. Geen privé leven hebben. Geen sociaal leven buiten Ywam hebben. Regels zoveel regels. Mijn wereld is te klein.  Heel eerlijk gezegd heb ik nu t gevoel dat ik elke dag een stukje van mezelf verlies. Alsof ik alleen maar aan t ‘geven’ ben.
Ja, ik wil Jezus volgen en ik heb ook alles achter gelaten. Ik kwam 3,5 jaar geleden met twee koffers naar Brazilië. Geen benul van wat mij te wachten stond.
En sinds die tijd heb ik het goed gehad in Ywam. En begrijp me niet verkeerd, er is geen haar op mijn hoofd die denkt aan terug te gaan naar Nederland. Ja, op vakantie. Maar ik heb meer ruimte en tijd nodig om een sociaal leven op te bouwen.
Snappen jullie mij? Ik wil absoluut hetzelfde werk blijven doen. Het is een voorrecht dat ik dit werk kan en mag doen. Tot dat God iets anders zegt. En gelukkig hebben Claudino en ik trouwplannen. Waarschijnlijk september dit jaar maar een exacte datum houden jullie nog te goed van mij.  Dan hopen we samen een klein appartement te kunnen huren. Verder is het hard nodig dat ik die kilo’s kwijt raak. Suiker gehalte is te hoog in mijn bloed waardoor ik ook snel moe ben. Vergeten jullie niet voor mij te bidden dat maakt het verschil namelijk. 😉
Ben toe aan een kleine break. Jullie dan? Al een vakantie geboekt? Dit was even een kort persoonlijke update. Binnenkort meer nieuws.
Lieve mensen tot blogs

12 thoughts on “Verandering ..please.

 1. Ach laiverd… lastig maar ook zooooo begrijpelijk! Helemaal als verliefd en straks getrouwd stel, logisch dat je dan wat privacy en gewoon een fijn plekje voor jullie samen wilt… Hoop dat jullie straks een fijn plekje hebben en dat het met je gewicht en je suiker ook beter gaat😘

 2. Je hebt gelijk Bec. Denk ook aan jezelf. Zeker nu er een mooie toekomst met Clau voor je ligt. Met hem wil je verder gaan en daar moet je tijd insteken en samen aan werken. Daar moet naast je werk voor God ruimte voor gemaakt worden. Je zal jezelf moeten verdelen en andere prioriteiten moeten stellen. Maar ik ben ervan overtuigd dat jij/jullie hier de juiste balans in zullen vinden. Had ik geweten dat jullie op zo’n korte termijn zouden trouwen dan had ik zeker mijn vakantieplannen daarop afgestemd. Ik houd wel een feestje tegoed in Holland 🥳😘. Liefs Hedie

  1. Ooh feestje in nl ooh dat zou leuk zijn he? Wie weet, misschien weer bij de schaatsbaan. ❤️

 3. Hey Beccs,
  Wat leuk om te horen dat jullie al een trouwdatum aan t prikken zijn.. Spannend!! Ik kan me voorstellen dat je wat meer tijd en ruimte nodig hebt.. ook samen.. In Nederland was je al zo gehecht aan een eigen stekkie, daarom ook veel bewondering dat je dit überhaubt zo lang hebt uitgehouden, zo hutje mutje.. Chapeau!! Ik bid dat jullie alle ruimte en tijd krijgen en mogen benutten om daar een sociale kring op te bouwen. Een waaruit je Gods werk mag blijven doen zonder je vast geklingt te hoeven voelen door alle regels. Laat de Heer je gewoon leiden Beccs en alles zal op zn plek vallen voor jullie. Dat geloof ik stellig. Ook dit was weer een leerweg, maar t hoeft niet perse je eindbestemming te zijn toch? Verder goed te weten wat je gebedspunten zijn. Vanuit Ollanda kun je op onze steun blijven rekenen 😘. Veel liefs, Lonny, Sam, Mayla & the upcoming twins 🤗

  1. Thanx Lonny en jullie sterkte hihi maar ook genieten nog
   Effies met jullie 3-tjes en dan met jullie 5-Jes 😳❤️🙏🏼

 4. Hey onze heldin! Want dat is wat je voor mij bent! Ik bewonder je enorm in alles wat je doet en gaat doen. Je gaat een nieuw hoofdstuk in en daar hoort een stukje rust en een privéleven bij! Hoe heerlijk zo’n vooruitzicht Rebec. Het is jullie zo gegund; het allerbeste en het allermooiste wat God voor jullie heeft weggelegd. Ik ben zo blij voor je Rebec 🎉🎊,
  Liefs, Audje

 5. Jij komt er wel kleine!💪🏻
  Het is je allemaal gegund omdat je het verdiend!!
  Alle geluk voor een mooie toekomst!!!

  Liefs Lange..😘❤️

 6. Hey Rebec, ik begrijp je….. Maar besef je ook dat jij in ieder geval WEL de grote wereld in bent gewandeld. Jij hebt, en zal meer van de wereld en de mensen zien dan vele van ons.

  Het is gewoon sleur,… dat is overal in de wereld aanwezig. En dat is wat je nu voelt denk ik. Elke dag weer ” hetzelfde”.

  En dan kan het in Nederland misschien beter zijn wat betreft eten, drinken, feestje hier feestje daar.. meer sociale contacten….

  Maar de sleur is hier misschien wel erger… stel je voor dat je hier elke dag naar je werk moet. En alle andere onnozele verplichtingen…

  Geniet van je mannetje en probeer wat leuke dingen te doen.

  Sterkte schat, …. En denk er aan.. sleur is overal….

  Dikke kus!

  1. Hey Mark, thanx voor je berichtje. Maar het is geen sleur. Mijn werk is te gek en
   Dat wil ik absoluut niet veranderen. Het zijn mijn woon omstandigheden. Het is gewoon naar om geen privacy te hebben geen woonkamer… alleen een kamertje. Ik woon op
   Mijn 45ste gewoon op
   Kamers… daar ben ik
   Zat van. Kan niemand uitnodigen. Snap je me ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *