Campo Grande

Campo Grande

Wat een geweldige ervaring. Na ongeveer een uur rijden kwamen wij in een andere plaats net buiten Rio; Campo Grande, bij een kerk en wat voor kerk. Ze hadden een heel orkest met geweldige zangers groot en klein. Black gospel Church, ik zat daar twee dagen met een smile van oor tot oor.

Wat hebben we daar gedaan?

Zaterdagavond was er een jeugddienst met heel veel muziek. En de dienst waarin ik mijn getuigenis zou geven. Voor degenen die niet weten wat een getuigenis is zal ik het kort uitleggen. Het is een verhaal vertellen over een waargebeurde situatie (s) in je leven waarin je achteraf Gods hand heb gezien. Bijvoorbeeld als ik denk aan mijn periode dat ik zwaar aan de alcohol en cocaïne zat had ik ook van dood kunnen gaan maar God heeft mijn pijn en verdriet gezien en hersteld. En mijn leven nieuw gemaakt. Ik ben geen slaaf meer van deze verdovende middelen. Zo’n verhaal kan bemoedigend zijn want vaak denken we dat we alleen zijn in ons verdriet of pijn.

Vond het best spannend om op dat podium te staan. Je geeft jezelf bloot als het ware. Maar het is ook mooi omdat ik goed terecht ben gekomen. Prijs de Heer.
Men vond de getuigenis indrukwekkend dat ik gevraagd ben om het in de tweede zondagsdienst weer te geven.

De evangelisatie deden we na de eerste dienst van zondag. Dit was heel bijzonder zelfs lachwekkend maar wel goed. We stonden bij een stoplicht, een groepje met flesjes koud water, een ander groepje met teksten erop met Jezus houdt van je.. Etc. Grote demonstratie borden met bemoedigende teksten. Bij rood licht stormden we op auto’s en bussen af gaven ze een flesje water en een kaartje en zeide ‘ Jesus te Ama ‘. Er was iemand op een motor die wilde Jezus aannemen in zijn hart. T was echt super gaaf en raar 😂😂. Dus het werkt!
Verder hebben we in de Engelse dienst heerlijk mogen worshipen. Lichtelijk ongemakkelijk stonden we daar maar gelukkig hadden we ons hart op de goede plek.

De carnaval begint as vrijdag. We zullen een goed gevulde dagen hebben die niet geheel ongevaarlijk zullen zijn. Kleine Kinderen blijven vaak net zolang op straat als hun ouders met grote hoeveelheden alcohol en drugs op. Gaan wij leuke dingen voor deze kids organiseren. Bidden voor de mensen die t leven uitzichtloos vinden. Ik heb er enorm veel zin in. Maar wil jullie vragen om ons te gedenken. Bedankt en tot blogs na de carnaval .

7 thoughts on “Campo Grande

  1. Ppfff jemig meis ben er stil van respect 1 en al respect voor jou. Weet je ik ben al 6 Jr na iets op zoek maar na wat . Ik word stil van je verhaal en pink een traantje weg . Ik ben super trots op jou met wat je doet . je bent een engel een engel van goud . Ik wens je alle liefde en geluk en zaligheid daar in Brazilië en je leven verder wat er komen gaat . Dikke kus en knuff van sanne 💖💋

    1. Lieve schat, soms moetje gewoon gaan ‘ wandelen’ dan gaan er deuren vanzelf open of niet. God loves you and so do I.

  2. Dag schat..wat een mooi verhaal dat wist ik niet van je ..en wat sterk om dat te delen. .en knap wat je doet voor deze jongeren..succes met alles xxxxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *