4 dagen in Rio

Top, dat jullie weer mijn blog lezen. Echt bemoedigend voor mij dat ik zoveel volgers en lezers heb!

Toen ik in het vliegtuig zat moest ik toch wel even een traantje laten. Zo lief iedereen die mij kwam uitzwaaien. Zelfs mijn neef en nicht uit Spijkenisse kwamen mij uitzwaaien als verrassing. Kleine Mila kreeg geloof ik door dat tante voorlopig niets leuks met haar kan doen. De skatje.. En Cill tegen jou zeg ik love you and you can do iT! 😢❤️ miss Jewel same to you.

Ben nu 4 dagen in Rio en ik merk dat ik heel erg moet wennen. Het slapen in een zaal met 20 vrouwen, t samen eten, samen douchen samen p* .. Ik ga er vanuit dat ik snel zal wennen of mijn draai zal vinden hier.

Wel weer grappig om te ontdekken dat ik makkelijker met mannen uhm jongens contact maak dan met de meiden. Zij zijn gewoon wat makkelijker in de omgang denk ik.  Het eten is lekker hoor bijna elke dag kip, rijst, salade en bonen😍 denk dat ik  hier wel wat overtollige kilo’s kwijt raak.

Vandaag hebben we een gebedswandeling gemaakt. Met gitaar en jucalille de straat op.. Tegelijkertijd de buurt verkend!  We mogen trouwens alleen in groepjes v 3 personen de straat op dat is t veiligst. Dus daar houden we ons aan de komende 8 maanden.

Nou, dit is t voorlopig weer even. Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar iets vraag het me dan neem ik t mee in mijn volgende blog. Vergeet niet af en toe in t menu te kijken om naar de dank- en gebedspunten te kijken, oke?

Liefs en tot blogs

16 thoughts on “4 dagen in Rio

  1. Zet m op! Gezellig toch met zoveel mensen samen alles doen? 😉 hahaha! Heftige omschakeling, je kunt het💪. Ik denk aan je hoor😘

  2. Goed om van je horen, lief nichtje … Ik zal je de foto’s besparen uit mijn ” jonge jaren ” in Cambodja, waar we ook gezamelijke (zonder tussenschot) gebruik maken van een toiletgelegenheid. Schept toch een band 😃!

    Liefs, Isaac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *