Okay, ik vertrek bijna

Leuk, dat je mijn blog leest. Β Ik zal proberen regelmatig iets te posten.

Mijn laatste dagen in Nederland. Ik kan bijna niet meer wachten om dat vliegtuig in te stappen. Het voelt alsof mijn leven eindelijk gaat beginnen. Het was een lange weg om op dit punt te komen van vertrek.

Jaren lange voorbereiding gaat hieraan vooraf. Aan mij persoonlijk moest nog veel gesleuteld worden door God mbv Ursula, mijn therapeute. Gek om te zeggen zo, kleine vorm van schaamte voel ik. Gelukkig kan ik dit snel weer van me afschudden want niemand kan de nare dingen van het leven alleen verwerken.

Ben een blij en gezegend mens met de steun van heel veel lieve vriendinnen, vrienden en familie vertrek ik a.s zaterdag 9 januari naar Brazilie. Mijn hartewens en dromen achterna!

Want God roept ons om voor elkaar te zorgen en naar elkaar om te zien.

36 thoughts on “Okay, ik vertrek bijna

 1. Kippenvel! Mooie blog en een geweldige stap in je leven. Ik wens je een gezegende reis en hoop je in de nabije toekomst weer eens te zien en spreken. Ik ga je volgen! Liefs

  1. Dank je wel Miran. Je bent een schat wie had nou verwacht dat we na al die jaren weer digitaal contact zouden krijgen!je bent een leukerd altijd al geweest!

 2. Lieve Rebekka wat heerlijk dat je nu eindelijk je droom kunt waar maken. Ik ga je zeker volgen . Liefs Vera

  1. En tΓΊΓΊrlijk blijf ik je volgen tot het eind van de wereld en beyond ……. laat je nu nooit meer gaan .

 3. Hoi Rebecca, mooie blog en ga zeker proberen jouw belevenissen te volgen. Heel veel succes en vergeet niet te genieten van de mooie dingen die je zeker gaat beleven.

 4. Super becca daar ga je dan . Heb je zondag geen gedag meer kunnen zeggen helaas . Dus nu vanuit hier een hele gezegende tijd in Rio . Ik bid voor je lieverd . Dikke kus 😘

 5. Lieve Rebecca, ik wens je Gods Zegen en Zijn Leiding in alles wat je gaat doen! Ben trots op je en ga je missen! Liefs van mij πŸ˜™πŸ˜˜πŸ˜š

 6. Rebec super dat je dit gaat doen . Stoer geweldig . Een hele fijne en gezegende tijd daar en laat je maar leiden door Zijn geest . Hij zal jou leiden en met jou mee gaan. Dikke kus je zus Es

 7. Lieve Rebecca, mooi is dat… je dromen volgen en uiteindelijk waarmaken.

  Ga ik anders doen, ik ga iemand die haar droom volgt volgen. Dat geeft ook een goed gevoel. Maak er het allermooiste van voor jou en de kindjes, dat is jou wel toevertrouwd. Ga ook van andere mooie dingen genieten daar hoor!
  Liefs, Rita

  1. Dank u wel. Super leuk om uw bericht te lezen. Bedankt dat u mijn / ons werk gaat volgen. Zeer bemoedigend voor mij.

 8. Lieve Rebecca, ik wens je heel veel succes daar in rio! En zal je zeker blijven volgen met je blogs. Goede reis 😘 Mirella

 9. Hoi Rebecca. Op de valreep nog even een groet van ons. Br. Jan Zijlstra zegt altijd: “Vandaag ben ik weer meer dan gisteren en morgen ben ik weer meer dan vandaag.”
  Dit zal jij zeker gaan ervaren in Rio. “Zij gaan voort van Kracht naar Kracht”
  Toi, toi

 10. Super!!! You go girl…!!! With God’s grace and blessings you can do it…Halleluyah! Have a blessed journey in Rio de Janeiro….until we meet again, Rebecca dear…πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ’–πŸ’œ with love & prayers….πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

 11. Goede reis en veel geluk. Ben trots op jou en in gedachten bij je kleine haas. Heel veel kracht wens ik je toe om de goede dingen te doen voor de minder bedeelden op deze wereld. Jij kunt dat!!! X Lange Geert.

 12. Hee Rebec,
  blessu, following your dreams and destiny.. Ben benieuwd naar al je ervaringen en avonturen. Gaat he-le-maal geweldig worden!! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *