Breaking news

De grote verrassing: Claudino heeft zijn boek geschreven.  Heel trots op hem dat hij zijn levensverhaal op papier heeft gezet. Een boek dat heel veel mensen gaat bemoedigen daar twijfel ik niet aan.  Er moet nog wel het e.e.a. aan gecorrigeerd en gesleuteld worden oa. aan de spelling en lay-out. Maar we hopen dat we dit jaar het boek in het Portugees en in het Nederlands kunnen uitgeven.  Ik kan iedereen dit boek aanraden als je bemoedigt wilt worden.

Een bemoedigend woord van Claudino

Ook worden wij opa en ik ( bonus) oma daar moesten we wel even aan wennen maar natuurlijk is een klein wondertje altijd welkom. En dat wordt hier en daar nog een hele  uitdaging maar uiteindelijk komt altijd alles  goed. We vertrouwen op. De Heer, Zijn wijsheid , Liefde en voorziening. 

Anna rebeca 6 maanden zwanger

Toen werden we opgeschrikt doordat mijn stiefvader werd opgenomen in het ziekenhuis met Corona. Al 34 jaar getrouwd met mijn lieve moeder en nu 82 jaar.  Het eerste wat dan toch in mij opkomt is; hoe gaat het met mijn moeder? Zij ook Corona.  Moet ik naar Nederland om hen te ondersteunen? Maar gelukkig heb ik een lieve zus met een super gezin  die dan ook allemaal echt klaar staan om te helpen en te ondersteunen. God heeft me 7 jaar geleden ook gezegd dat Hij voor mijn familie in Nederland zorgt en ik me geen zorgen hoef te maken. Uhm ja nou dat laatste doe ik stiekem dan toch een beetje.  Maar mijn bonus pa mag gelukkig naar huis. Met hulp van thuiszorg kunnen we nog best een tijdje van hem genieten in ons midden.  En ik een klein beetje op afstand. 


Kaartje voor pa in het ziekenhuis

Sinds 8 maart zijn Claudino en ik nu samen fulltime zendelingen. Claudino heeft afscheid genomen van zijn werk bij de kerk en ik vind het een hele bijzondere tijd. Als we weer in Nederland zijn willen we jullie graag meer vertellen over ons werk en visie in Brazilië. We zullen dan een Meet & Greet organiseren in mijn thuis kerk de Emanuel gemeente. Maar daarover meer in mijn volgende blog

Weg brengen van Ed naar afkickkliniek

Hoe gaat het met jullie? Ik ben ook benieuwd naar jullie. 

Lieve mensen tot Blogs 

9 thoughts on “Breaking news

 1. Super om te horen dat Claudino zijn verhaal heeft opgeschreven! Ik snap dat je heel trots bent 😁
  En jullie worden opa en oma! Geweldig !! Gefeliciteerd.
  Hoop jullie snel weer een keer te zien in NL en alle verhalen te horen. Veel liefs en hugs, Yvonne

 2. Ben zo benieuwd naar het boek van Claudino 🤔🤔. Bijzondere getuigenis van hem met veel emoties en wonderen 🙏🙏. Ja best moeilijk hé schat als er iets gebeurt met één van ons terwijl jij zover van ons bent. Maar gebed vermag ook veel. Weet dat we heel veel van jullie houden 🥰🥰💖. Dikke knuffel en een dikke kus uit Almelo. 💋💋

 3. Wow geweldig van harte gefeliciteerd met het boek van Claudino 🎉🥳en ook felicitaties voor Ana Rebeca onvoorstelbaar dat ik haar als klein meisje gezien heb en ze nu zelf moeder wordt🥰❤️😘

 4. Super en dubbel gefeliciteerd, opa en oma worden is echt super leuk , wij hebben nu 2 mooie kleindochters 3 jaar en 6 maand.
  Geniet ervan 😘
  Dikke knuffel

 5. Fantastisch, het boek van Claudino. 💪🏼 Gefeliciteerd met het grootouderschap samen, wát een verrijking is dat ook (weet ik nu uit ervaring, kleinkinderen zijn heerlijk 🥰)
  Heel erg spoedige en voorspoedige beterschap gewenst voor Otto 🙏🏼 🍀

 6. Lieverds gefeliciteerd Opa en Oma!
  Geniet ervan. En dan een boek over je leven uitbrengen🙏 Hoe mooi kan dat zijn. Zou zo een keer willen komen,en met jullie mee willen gaan als zendelingen . Zo ontzettend mooi wat jullie doen❤️ Liefs Mary

 7. Wat goed dat Claudino zijn levensverhaal heeft verwoord in een boek en je mag zeker trots op hem zijn. Ook fijn om te weten dat het verder goed gaat met u2.
  Wat een zegen en van harte gefeliciteerd dat u2 zulke jonge opa en oma worden
  Gelukkig is je bonus pa weer opgeknapt en voor je moeder is het ook fijn dat hij weer thuis is en hulp krijgt van de thuiszorg. En je hebt een lieve zus en familie die naar hun omkijken en zonodig kan ze altijd een beroep doen op vrienden en vriendinnen die er voor hun zijn. Gods zegen voor al jullie goede werken en groetjes van mij uit de ‘ster van Twente’, Nederland🙏🙋‍♀️🌷

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *