Veranderingen


Ik was toe aan veranderingen en over 18 dagen is het dan zover. Claudino en ik gaan op 19 oktober ons ‘ja’ woord geven aan elkaar. Heel leuk maar ook spannend. 

ondertrouw


We mogen in de prachtige tuin trouwen van Johan en jeanet lukasse de oprichters van Ywam Belo Horizonte. Wij gaan ‘ live’ op Facebook als het internet meewerkt. Zaterdag 19 oktober rond 22:30 ‘s avonds dan kun je er toch een beetje bij zijn.

Braziliaanse uitnodiging


Wat gaat er dan veranderen; behalve mijn achternaam ga ik ook verhuizen. Voorlopig verhuis ik in het appartement waar Claudino al woont. Er zijn te veel kosten om ook nog eens een ander appartement te betrekken. Ik moet een nieuwe permanente visum aanvragen. 
Verder gaat er niet zoveel veranderen ik blijf gewoon fulltime vrijwilligerswerk in de Rescuehouse doen. Claudino werkt bij een kerk en is ook vrijwilliger bij de Rescuehouse. Waarom wil ik dit benadrukken? Ik kan nog steeds niet zonder jullie financiële en emotionele, geestelijke support. Om eerlijk te zijn gaan de kosten omhoog. Begrijp me niet verkeerd dit is geen oproep voor meer steun, dat mag natuurlijk altijd, maar dit is even om duidelijk te maken dat ik nu niet ineens zonder jullie support kan. 


Mochten jullie hier vragen over hebben dan stel ze gerust. Met behulp van een paar lieve sponsoren komen wij een paar weken naar Nederland rond de kerst. Hopelijk zien we jullie dan weer even. 


Lieve mensen tot blogs 

13 thoughts on “Veranderingen

 1. Echt zooo super gaaf (en spannend) voor jullie! Gods zegen voor alle voorbereidingen en regelwerk en 19 oktober lekker knallen en feesten Rebec! Dit is jou zo gegund lieverd! Enjoy this wonderful journey zus!

 2. Hele spannende tijd gaan jullie samen tegemoet! Maar zoals altijd is De Heer steeds met jou gegaan en blijven we hiervoor bidden zodat jullie dit werk kunnen blijven voort zetten. Hebt Vertrouwen en zijn erg blij om jullie zo gelukkig te zien. Jullie verdienen het zo😘. Liefs Pa en Mamma. Trots op jullie 👍💪💝

 3. Dag lief nichtje,

  Natuurlijk blijven we jullie steunen !!! En kom in december langs hè!!! Veel liefs toegewenst.

  Isaac

 4. Godsrijke zegen met alle voorbereidingen rond het huwelijk. Het is jullie beiden zo gegund. God is goed! Liefs en groetjes😘

 5. Veel succes met het verder voorbereiden van jullie grote dag. En natuurlijk blijf ik jullie steunen. Keep the good work !! See you soon 😘

 6. Heeey Beccs!! Spannend!!! Leuk dat ook zulke bijzondere evenementen mogen plaatsvinden in je leven. We zijn heel blij voor jullie, dat t maar een mooie en memorabele dag mag zijn voor de rest van jullie lange en gezegende levens. Heel veel plezier alvast en hopelijk kunnen wij ook meekijken tzt. Groetjes aan Claudino!
  Liefs, Lonny, Sam & Mayla
  (Twins are due October 9th ;))

 7. Lieve Rebecca, ontzettend gefeliciteerd, wat heerlijk om zo je leven te gaan delen met deze fijne man. Heel veel succes met alle voorbereidingen en we gaan ons best doen alles live te volgen natuurlijk!!! Liefs! ❤

 8. Oh leuk! Live video. Parabens!!! Um casal muito bonito! Da um tchau para familia Lukasse. Leendert, Juliana, Lucas e um irmaozinho novo sobre 6 semanas!

 9. Bruidspaar Rebecca en Claudino.
  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.
  Rebecca, dat je in Brazilië je liefde hebt gevonden en dat je met je man het prachtige werk, maar ook een hele moeilijke taak de kansarme straatkinderen te overtuigen dat er ook een ander leven is en dat jullie hulp bieden in het Rescue House.
  We wensen jullie vele gelukkige jaren, vooral een goede gezondheid, liefde, trouw en blijf elkaar steunen.
  Met God’s woord, zijn voorwaardelijke liefde, kracht en zijn zegen.
  Liefs en knuffels van Johan en Hedy xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *