Veranderingen


Enthousiast om dit nieuwe jaar toch weer in ‘ huize Redding’ te dienen. Resgate in het Portugese. Daar waar ik vorig jaar nog twijfelde aan het blijven dienen in dit huis ben ik nu weer enthousiast ook omdat God me bevestigd heeft dat Hij me hier graag nog wilt hebben.  Hoe weet ik dat nou?  Ik ben zeker niet telepathisch ofzo maar ik heb de ervaring dat als je ergens voor bid en je dan een bevestiging krijgt via een bijbeltekst of je ervaart gewoon een rust als je een beslissing neemt. Dan is dat een antwoord een bevestiging van God en zo kon ik  al mijn emoties aan de kant zetten en weer met frisse moed er tegen aan gaan.  En een  vakantie helpt natuurlijk ook.  Resgate gaat namelijk dicht in December en Januari voor alle zendelingen. Zodat we uit kunnen rusten. En mensen komen niet alleen uit het buitenland maar ook uit verschillende Staten van Brazilië. 

Een persoonlijke verandering:

we gaan verhuizen nog steeds vlakbij ‘ Resgate ‘ , maar dan aan de andere kant in een andere buurt.  De buurt is veiliger dan waar we nu wonen. 

Het appartement is iets groter en als het goed  is zonder lekkages als het regent en zonder termieten.  Vreselijke beestjes kan haast geen gif tegen op .  Mocht je ons willen helpen met de verhuizing voel je vrij 😉.

Onze kleine meid alweer bijna 10 maanden ‘ Natasha ‘ , zo’n lief en vrolijk kind. Hopelijk blijft dat zo 🤣🤣. We genieten erg van haar. Ik heb zelf nooit kinderen op de wereld gezet door omstandigheden maar God heeft me wel een mooi gezin gegeven. En mag ik mezelf oma noemen. 

Natasha met oma

Over ons werk: 

op dit moment hebben we 14 mensen op de verschillende afkick boerderijen. Zie hier de veranderingen die de mensen onder gaan.

Werkt in een restaurant terug bij zijn vrouw
4 maanden op de afkick boerderij

Op straat komen we nog steeds kleine kinderen tegen helaas. Heel verdrietig om ouders met hun kinderen op straat te zien worstelen . 

🙏🏼 bid je mee?

Ook ontzettend blij met onze jongens in de gevangenis. Weer een hele speciale groep.  Intelligente gasten met heftige verhalen. Ook mooi om te zien dat ze enthousiast zijn over Claudino’s boek. Ze mochten de boeken in hun cel lezen. 

Outdoor event

Mocht je nou vragen hebben of zou je meer willen weten over ons werk. Stuur me dan een berichtje.

lieve mensen tot blogs.

7 thoughts on “Veranderingen

  1. TOP schat. God’s Zegen en Zijn Engelenwacht alle momenten rondom jullie allen. Succes met de verhuizing en zijn super blij met jullie nieuwe onderkomen 🙏🙏. Liefs van ons. 💖💖💋

  2. Hey guys, wat mooi om te lezen dat jullie Gods werk in Brazilië nog steeds mogen voortzetten. Bizar om te realiseren dat je daar inmiddels alweer meer dan 7 jaar zit, maar dan nu ook nog getrouwd, kleinkind… alles er op en eraan! Prijs de Heer voor die zegeningen en laat jullie nog meer gezegend zijn voor dit aankomend jaar. Wat het ook mag brengen, Hij voorziet, Hij bevrijd, Hij verlost, Hij geneest, Hij verblijd en Hij volbrengt! God bless you guys!!! Love, Fam Henninger

  3. Gaaf Rebecca! Hoe God jullie gebruikt en dat je jezelf beschikbaar stelt voor dit werk, ook is het niet makkelijk.
    Bijzonder rijk leven heb je! Geniet van je gezin en je nieuwe huis!
    Dankjewel voor alles wat je doen voor de mensen op straat etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *