Live to fight

Vechten om te leven dat doet Aurora. Ze is bijna 12 weken te vroeg geboren. Zij is het dochtertje van mijn leiders in the Rescuehouse. Haar longetjes zijn nog niet sterk genoeg om zelf te ademen maar ze doet het heel goed.

Bid voor Aurora

Ze is één van de redenen waarom wij niet ons werk kunnen doen zoals we gewend zijn. We kunnen haar maar ook onszelf niet in gevaar brengen in deze rare tijd waarin het Corona virus de wereld over gaat. Maar dat betekend niet dat we helemaal niets kunnen doen. Claudino en ik hebben in de afgelopen weken 6 basis pakketten kunnen kopen en kunnen uitdelen. Het pakket bestaat uit: rijst, olie, bonen, suiker, meel, koffie etc basis boodschappen voor een heel gezin.

Er zijn natuurlijk veel meer mensen die in Brazilië vechten om te overleven. Veel gezinnen kunnen niet werken en lijden gewoon honger. Iets wat wij gelukkig niet kennen in Nederland. Ben me er wel degelijk van bewust dat er overal op de wereld mensen zijn die het nu extra moeilijk hebben. Laten we alsjeblieft niet ophouden om elkaar te helpen.

Met ons gaat het goed hoor.

Verplicht te dragen vanaf 17 april

Ben blij en dankbaar dat ik met mijn man een eigen plekje heb. Wij hebben eten genoeg en Netflix is onze beste vriend op dit moment. Met Claudino’s moeder gaat het redelijk goed. Zijn zusje heeft de taak op zich genomen om nu 24 uur per dag haar te verzorgen. Wij proberen haar hierin zoveel mogelijk te ondersteunen. Haar huis is aangepast aan het gebruik van een rolstoel en wat andere aanpassingen in slaapkamer en badkamer. Gelukkig heeft onze kerk hierin Brazilië ons daarbij geholpen.

Dan nog een leuke ontwikkeling daar kan ik nog niet te veel over zeggen maar ik ben benaderd door Lens TV en wellicht ben ik binnenkort weer op tv te zien. Spannend maar daarover hopelijk meer in mijn volgende blog.

lieve mensen blijf gezond en tot blogs.

3 thoughts on “Live to fight

  1. Wauw weer zo mooi geschreven schat. Zo kan je toch nog wat doen in deze bizarre tijd! Voor een ieder is deze tijd bizar. Maar wij hebben nog een dak boven ons hoofd en een warm bed.
    En wat mooi dat Theo Lens jou benaderd heeft. Ik heb hem paar keer op TV gezien, mooie man en bijzonder hoe hij geraakt is door deze mensen die dakloos zijn. Ben heel benieuwd. Blijf voorzichtig zijn en blijf gezond. Liefs Mamma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *