Home sweet home..

Mijn ogen liepen vol met tranen van blijdschap toen ik mijn zus ‘ vanessa’  op Schiphol zag staan. Na bijna een jaar in Brazilië te zijn geweest was ik weer op Nederlandse bodem. Twee van mijn drie nichtjes waren er ook de oudste ‘ Priscilla ‘ en de jongste ‘ Mila’ met een ballon in haar hand met daar op ‘ welcome back’, voelde ik me ontzettend geliefd. Wat had ik ze gemist.

IMG_8949

Na een dagje rust begint het ontmoeten van heel veel lieve vrienden, kennissen en familieleden. Ik word overladen met lieve woorden en omhelzingen. De 7 weken in Nederland vliegen voorbij. Maar  ik heb echt Quality time gehad met mijn lieve mams, vooral mijn nichtjes en de vele lieve mensen die ik ken. Love you ❤

ik was ook  onder de indruk van de hoeveelheid mensen die er op mijn presentatie waren.  Ik had een aantal mensen uitgenodigd zodat ik via een powerpoint presentatie kon laten zien wat ik het afgelopen jaar had gedaan in Brazilië en mijn plannen voor dit jaar.  De hele kinderkerk ruimte zat vol met geïnteresseerden. Spijkenisse en zelfs uit Den Helder waren er mensen gekomen.

IMG_9873IMG_9874

Op 6 februari ben ik terug gevlogen naar Brazilië. Het afscheid viel me zwaar. Het voelde alsof ik definitief mijn leven in Nederland vaarwel heb gezegd. Maar Ik ervaar dat Brazilië nu ook mijn thuis is geworden. Ik had weer zin om de straat op te gaan om de kinderen en andere mensen die op straat wonen weer de liefde van de Heer te laten zien. Ze te vertellen dat ze geliefd en van heel veel waarde zijn.

Maar het idee dat ik niet weet wanneer ik mijn lieve familie, vrienden en kennissen weer zou zien maakt me verdrietig. We weten niet wat morgen ons brengt. Alles kan morgen anders zijn.

IMG_9252 Maar één ding weet ik wel dat ik het werk doe waar God mij voor geroepen heeft. Dat maakt me blij en geeft mijn leven een extra betekenis. En Hij voor iedereen zorgt die open voor Hem staat. Bedankt lieve mensen in Nederland dat jullie me zo bemoedigen en ondersteunen. Voor altijd in mijn hart en misschien heel misschien tot volgend jaar. Maar zo wie zo…

 • Lieve lezers tot Blogs


 

17 thoughts on “Home sweet home..

 1. Lieve Rebecca. Je doet heel mooi werk waar vele anderen en ik alleen maar respect voor kunnen hebben. Heel dapper om jezelf zo ver van huis voor de mensheid in te zetten. CHAPEAU. X.

 2. Hey mooie vrouw ontroerend om te lezen en fijn dat we je toch nog even gezien hebben ondanks dat we niet bij de presentatie aanwezig konden zijn.
  Je doet zulk mooi werk samen met de Heer………zo’n respect voor jou…..Gods zegen in liefde, kracht, moed en wijsheid lieve schat. Dikke knuffel Nien

 3. Veel succes én plezier in alles wat je daar doet en nog gaat doen lieve Rebecca …. vond het heel gezellig je gezien en gesproken te hebben ( 2 keer zelfs ! ) Ik spreek ( chat ) je vast gauw weer …… Dikke Knuffel ! X

 4. Ik vond het heel leuk dat ik er bij was op je presentatie. 🙂
  En ook al was het maar kort, ..maar ik vond het super je gezien en gesproken te hebben.
  Een mooie en gezegende tijd in Brazilië
  x

 5. Jammer dat ik je niet heb kunnen zien, maar wie weet volgend jaar. Fijn on te lezen dat je genoten hebt. Heel veel zegen voor jou en al hey werk wat je mag doen. En als het soms tegen zit weet dan dat God je nooit boven je vermogen zal verzoeken en dat Hij je de kracht zal geven . Dikke kus

 6. Trots op je Haas, dat je je leven zo op het spel zet als het ware! Maar ik weet dat de Heer zijn engelen om jou en de groep heen zet omdat Hij jou heeft geroepen!
  Bless en love Do

 7. Ja lieverd ook ik was blij om jou weer te voelen en te ruiken. Lekker bij gekletst en jouw presentatie was TOP. Duidelijk ook wat je daar aan het doen bent. Dragen jou en jouw team iedere dag aan Hem op. Zijn zo van bewust dat wij zo afhankelijk zijn van Onze Heer. Meisje zorg goed voor je zelf andere Be Blessed😘. Dikke kus en liefs van ons. Pa en Mamma.

 8. Lieve zus heel veel respect wat je doet
  We waren ook heel blij dat we je zag in de kerk
  Gods zegen jouw lieve zus ☝☝

 9. Het was fijn om je te ontmoeten en over je werk in Brazilië te horen. We wensen je Gods zegen toe. Groetjes van Albert en Gerda Bloemendaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *