Verrassing ๐Ÿค—

โ€œ Dan in eens staat hij voor je โ€˜deurโ€™ , de man met wie je verder wilt in je levenโ€. Dat was iets wat ik tegen anderen zei, die net als ik gescheiden waren. Ik kan me herinneren dat ik in de kerk was en in een soort van clubje van gescheiden vrouwen zat. En iedereen in dit โ€˜ clubjeโ€™ zag ik opnieuw een relatie krijgen en zelfs opnieuw trouwen. ย In 2007 ging mijn ex man er van door met een andere vrouw. Na 1 jaar huwelijk en een 15 jarige enerverende en explosieve relatie. Bleef ik met een gebroken hart achter. Ik was vast besloten niemand meer te vertrouwen. Maar dan ineens staat โ€˜ claudinoโ€™ de man met wie ik verder wil in mijn leven voor mijn deur.
Sinds oktober vorig jaar is onze vriendschap steeds hechter geworden. Hij is 1 jaar en 1 dag jonger dan mij maar Uhm meer levens ervaring dan een mens van 65 jaar kan hebben. Over een bijzondere getuigenis gesproken. In de christelijke wereld bedoelt men met getuigenis hoe het leven was voordat je een leven met Jezus koos en hoe God je leven nu heeft veranderd. Deze bijzondere man heeft 14 jaar op straat gewoond vanaf zijn 5e jaar. Hij heeft 6 kogels en 13 messteken overleefd en heeft in de meest verschrikkelijke gevangenissen gezeten. ย Maar in 1999 heeft hij Anderson wat nu de leider is van mijn huis van de straat gehaald. En nog een aantal jongens.
Op de foto zie je Claudino in het midden staan en Anderson staat links van hem met de rode short.
Maar God heeft hem uit het leven van afwijzing, drugs en criminaliteit gered. En sinds enige tijd mag ik hem mijn vriend noemen. Mijn lieve familie ziet mij graag snel trouwen maar zo ver is het wat mij betreft nog lang niet hoor. Eerst maar eens kijken hoe we op innige vriendschappelijke wijze deze relatie kunnen voortzetten. Maar blij ben ik zeker wel met hem. We hebben dezelfde missie en passie. En dat is werken met jongeren die op straat wonen.
Dan komt er aanstaande donderdag een team van Family 7 in Braziliรซ om mijn werk en missie te filmen. Het wordt een documentaire van 4 afleveringen om voor de โ€˜ rescue house ! Geld in te zamelen. We willen namelijk een deel van ons huis verbouwen om jongeren een tussen station aan te bieden. Van de straat naar een zelfstandig leven is een te grote stap voor velen. We hopen ons huis om te bouwen tot een soort van begeleid wonen om ze zo sterker te maken en zodat ze uiteindelijk dit zelfstandige leven kunnen leiden. En wellicht een gezond gezinsleven kunnen opbouwen.
Het zal in oktober dit jaar worden uitgezonden met een speciale
dankbetuiging aan Dolf van de vegte eigenaar en oprichter van de beste christelijke zender in Nederland Family 7.
Je ziet Dolf rechts op de foto.
Ik mocht in 2011 samen met hem naar India dat was mijn eerste zendingsreis. En deze reis heeft mijn leven compleet op zijn kop gezet. Het heeft mij uiteindelijk op de plek gebracht waar ik nu ben. Daar ben ik God en heel veel mensen enorm dankbaar voor. You know who you are.
Lieve mensen tot blogs.

26 thoughts on “Verrassing ๐Ÿค—

 1. Lieve Rebec, ben zo ontzettend blij voor jou, met jouw โ€œverrassingโ€ Claudino…! Heb maar een mooie leuke tijd samen, genieten van de kleine simpele dingen en het leuke samenzijn. Het is je zo ontzettend gegund! Dikke kus๐Ÿ˜˜

 2. Wat een verrassing inderdaad, lieve Rebecca! Maar een hele leuke …. En trouwen: trouwen is zo jaren 50 ๐Ÿ˜‚: kijk maar naar mij ๐Ÿ˜€! Niet nodig dat papiertje. Komt hij mee in januari?

  Liefs,

  Isaac

  1. Ha ha nee ik wil zeker ooit weer trouwen. Geen feestje maar een honeymoon is altijd goed. Hihi nou, ik ga in eerste instantie gewoon alleen. Maar misschien kan hij de laatste twee weken ook naar nl komen. ๐Ÿค—

 3. Jaaa een gebed van jaren lijkt eindelijk bewaarheid!! Dank de Heer ๐Ÿ™๐Ÿ™. Jullie beiden verdienen het zo om deze zware taak samen te delen en blijven bidden dat Hij jullie harten blijft vullen met Zijn Liefde en Passie voor dit doel groep maar zeker ook voor elkaar!! Hoe goed kan je deze groep begrijpen als je er zelf vandaan komt Claudino ๐Ÿ˜˜. Je bent zo beschermd geweest, dat zal niet zo maar zijn geweest! Nietwaar??? Je bent van harte welkom in onze familie ๐Ÿ˜. En lieve Becky houdt vertrouwen en wij gunnen jou zo om opnieuw Happy te mogen zijn met een partner en helemaal met een persoon die jouw levenswerk deelt. God Zegen jullie beiden en veel liefs van ons. Pa en Mamma ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

 4. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie relatie. Wij zijn heel blij voor jou. We lezen ook hoe je het allemaal doet en kijken zeker in oktober naar de uitzending. Wij wensen jullie met God’s zegen een fantastische relatie en heel veel geluk samen. Pa en tante Roos xxxxxx

 5. Zo veel woorden in me hoofd om te schrijven maar moeilijk om op te schrijven . ik volg je nog steeds maar laat weining van me horen maar ben super trots op je . En denk nog steeds aan je . Super om te zien wat je doet in het leven je bent een topper en iemand waar mensen kracht uit kunnen halen . Succes met alles you go girl . ๐Ÿ˜˜

 6. Ach wat bijzonder Becca!! Hartstikke mooi! Zo is God: dan geef je je leven aan Hem en krijg je zo’n mooi kado terug. Ben heel blij voor je. Dat jullie je passie voor God en het werk kunnen delen. En de passie voor elkaar is ook heel leuk..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

 7. Hello girl ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ thank God er is nog hoop ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿผ
  Super blij voor jullie!!! En zo gaaf dat jullie dezelfde visie hebben. Geniet van de liefde. Jullie verdienen het allebei! Dikke hug en liefs uit Zwolle โค๏ธ

 8. Nou, wat een verrassing inderdaad, Rebecca. Ik ben blij voor jou รฉn blij voor Claudino dat jullie op elkaars pad zijn gekomen. Jullie weten beiden wat het betekent om dit werk te doen, dus weet je ook van elkaar hoe het voelt wanneer je iets heftigs meemaakt of wanneer je een succesje boekt.
  Heel veel geluk samen en geniet van elkaar. Jullie verdienen het! โค๏ธโค๏ธ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *