Dit wil je ook vast weten πŸ˜‹

imageimageOla GenteπŸ˜‰

Hier wat losse verhalen zo net voor onze outreach naar Alcantara- Sao Goncalo.

Worstelen:
Sinds ik hier ben is mijn vrouwelijke periode erg aan de lange kant. 18 tot 20 dagen. Na twee dokters bezoeken is het gelukkigs iets hormoniaals en geen andere gekke dingen. Het is alleen heel vervelend. Maar ik overleef t gelukkig wel. Bid aub mee dat het deze maand weer normaal zou zijn. En denk nou niet gelijk aan een menopauze ( ik ben begonnen aan mijn tweede jeugd dus ) daar ben ik veelste jong voor.

Het paasweekend in GuaxupΓ©
, genieten was het! Zo lief van Gabi een medestudente heeft lynsey ( noord Ierland), Tassia ( Braziliaanse) en mij uitgenodigd om met Pasen te komen logeren. Wat heerlijk om in een huis ( thuis) te zijn ipv in een grote kerk. Eindelijk weer een warme douche vond het zelfs bijna te warm. In Rio hebben we alleen koud water nl. Geen straf hoor bij deze hoge temperaturen. Gut, mooi dat ik onder deze omstandigheden de kleine dingen weer kan waarderen. Wat hebben we toch een luxe in Nederland besef ik me toch elke keer weer als ik op het zendingsveld zit.

Ik dacht het is vast leuk om wat te schrijven over de Personen met wie ik optrek. Zal er zo nu en dan een paar in mijn Blog noemen.

Ik heb hier de grootste lol met Tassia, ze is 23 jaar en ze is zo gek als een deur maar ook heel lief, als ze preekt dan komt er power uit haar mond. Ze slaapt boven mij ( stapelbed). Ze heeft de droom om naar IHOP international house of prayer in Kansas te gaan. You Go girl. πŸ’‹

Jean marc, geen idee hoe oud hij is eigenlijk. Begin 20 ergens gut schandalig weer dit dat ik het niet weet. Hij wil al heel lang zendeling worden. Zijn ouders zijn ywam-ers en hij wilt in hun voetsporen treden. Mooie vent, zoveel lol, maar ook serieuze gesprekken voeren we. Hij speelt vaak jucalille en zingt erbij. En hij loopt rond in een Feyenoord shirt. Ha ha

Nou lieve lezers.. Het is tijd om mijn spullen te pakken voor de outreach we gaan dus naar Alcantara- Sao Goncalo. Ik mag het evangelisatie gebeuren leiden. Ik heb sterk het vermoeden dat ik in deze richting zal gaan werken. Ik hou ervan om op straat mensen te bemoedigen en voor ze te bidden. Wie weet ik moet er nog maar eens goed voor bidden. De theorie periode van de eerste fase zit erop. Ik ben heel blij. Het is afwachten of we ook WiFi hebben maar anders tot over een week of 7. Graag wil ik nogmaals iedereen bedanken die mij steunen op wat voor manier dan ook. Love you ❀️

Lieve lezers tot blogs.

One thought on “Dit wil je ook vast weten πŸ˜‹

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *